Skip to main content

Nyproduktion av villa – så går det till

Nyfiken på hur en nyproduktion av villa går till? Drömhuset är inom räckhåll, speciellt om du anlitar rätt hustillverkare. Designhus har en beprövad process baserad på totalentreprenad och lösvirkesbyggande.

Vi sysslar med nyproduktion av skräddarsydda villor. Det vill säga motsatsen till det som brukar kallas för modulhus. Istället för massproducerade byggsatser är vi lyhörda inför kundens särskilda önskemål och skapar unika detaljer som gör att villan speglar beställarens och arkitektens smak.

_E0V9201

Steg för steg – nyproduktion av villa

Så hur fungerar det egentligen, från ax till limpa, när vi genomför en nyproduktion av villa på ca 40 veckor? För oss handlar allt om att skapa en trygghet hos kunden, från första skissen till färdig villa. Inledningsvis lyssnar vi in era tankar, analyserar er eventuella ritning och fungerar som ett bollplank när alla detaljer fastslås.

Med utgångspunkt i era drömmar, ekonomi och tomt levererar vi sedan en rendering av huset, en tydlig tidsplan och en offert. För att din budget ska hålla sätter vi alltid ett fast pris för projektet. Nu är det bara för dig att luta dig tillbaka medan våra utbildade snickare bygger villan från grunden. Eftersom vi bygger huset på plats är det möjligt att utföra ändringar på huset även under byggperioden.

Efter 40-45 veckors byggande kan vi äntligen lämna över nyckelknippan till en ny lycklig husägare!

Intresserad av nyproduktion av villa? Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Nyproduktion av hus?

Få kostnadsfri offert