Skip to main content

Bygga fritidshus

Din drömstuga blir verklighet

Att bygga ett fritidshus är en fantastisk möjlighet att skapa en plats för avkoppling och glädje. På Designhus erbjuder vi omfattande tjänster för att förverkliga din dröm om ett fritidshus. Med vår expertis inom byggnation och vår hängivenhet till kvalitet och design gör vi processen enkel och bekymmersfri.

Varför välja Designhus för att bygga fritidshus?

På Designhus kombinerar vi högkvalitativa material, gedigen erfarenhet och personlig service för att skapa skräddarsydda fritidshus som passar dina unika behov och önskemål. Vi erbjuder flera olika byggalternativ, inklusive lösvirke och nyckelfärdiga fritidshus, vilket ger dig flexibilitet och trygghet genom hela projektet. Oavsett om du drömmer om att bygga en stuga, en sommarstuga eller ett fritidshus i lösvirke, kan vi hjälpa dig att förverkliga din vision.

Nyckelfärdigt fritidshus

För dig som vill ha en smidig och bekymmersfri process erbjuder vi nyckelfärdiga fritidshus. Med vårt koncept för nyckelfärdiga fritidshus tar vi hand om allt från grundläggning till sista penseldraget. Du får ett färdigt fritidshus som är redo att flytta in i, utan att behöva bekymra dig om detaljerna i byggprocessen. Detta gör det möjligt för dig att fokusera på att njuta av ditt nya fritidshus direkt.

Med totalentreprenad tar vi på Designhus ansvar för hela byggprojektet, från planering till färdigställande, och vi använder oss av ABS 18, vilket är en standard för konsumententreprenader. Detta innebär att du har en enda kontaktpunkt genom hela processen, vilket förenklar kommunikationen och säkerställer att allt arbete utförs enligt högsta standard. Totalentreprenad med ABS 18 är det perfekta valet för dig som vill ha en helhetslösning och en smidig byggprocess.

Bygg ditt drömfritidshus med Designhus

Oavsett om du vill bygga en stuga, en sommarstuga, eller ett nyckelfärdigt fritidshus, är Designhus din pålitliga partner. Vi har erfarenheten, kunskapen och passionen för att förverkliga dina drömmar. Kontakta oss idag för att diskutera dina idéer och låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta fritidshuset!

referens-img-3
Alltså, vi är så nöjda med byggandet av vårt drömboende! Tack för proffsigt agerande genom hela processen.
Familjen Gunnarsson
Kund

Vanliga frågor

Vilka är fördelarna med att bygga i lösvirke?

Att bygga i lösvirke ger en hög grad av anpassning och flexibilitet, vilket gör att du kan utforma ditt fritidshus efter dina specifika behov och önskemål. Det är också ett robust och hållbart byggmaterial som passar bra för svenska förhållanden.

Vad innebär nyckelfärdigt fritidshus?

Ett nyckelfärdigt fritidshus är en komplett bygglösning där vi på Designhus tar hand om hela byggprocessen, från grundläggning till sista detalj. Du får ett färdigt hus som är redo att flytta in i, utan att behöva bekymra dig om byggprocessen.

Hur lång tid tar det att bygga ett fritidshus?

Tiden för att bygga ett fritidshus varierar beroende på projektets omfattning och specifikationer. Vi kan ge en mer exakt tidsplan efter att ha diskuterat dina behov och önskemål.

Utmärkelser och certifieringar

Urval av partners

Nyproduktion av hus?

Få kostnadsfri offert