Skip to main content

Jobba hos oss

Bli en del av vår innovativa kultur

Vill du vara med och forma framtidens arkitektur? Hos Designhus har du chansen att arbeta med innovativa designkoncept och banbrytande byggnadsprojekt som kommer att definiera landskapet för kommande generationer. Du får även möjligheten att arbeta med spännande projekt och utmanande uppgifter som utvecklar dina färdigheter och ger dig möjlighet att växa inom din karriär.

Vi tror på att göra skillnad, inte bara för våra kunder utan också för samhället och planeten. Genom att arbeta hos oss får du möjlighet att bidra till att skapa hållbara och miljövänliga byggnader som förbättrar människors livskvalité. Om du är redo att ta ledningen och forma framtiden, är Designhus rätt arbetsplats för dig.

Jobba med Designhus

Att jobba med Designhus innebär att välja ett företag som är engagerat i att förverkliga din vision genom en smidig och transparent process. Vi börjar med en noggrann initial konsultation för att förstå dina behov och önskemål, och våra erfarna arkitekter och projektledare arbetar nära dig genom hela projektet. Designhus erbjuder skräddarsydda lösningar och använder hållbara material och innovativa byggmetoder för att säkerställa högsta kvalitet. Vi hanterar alla aspekter av byggprocessen, från design och tillstånd till byggnation och färdigställande, med en tydlig kommunikation och uppföljning. Med Designhus kan du vara säker på att ditt projekt är i trygga händer och att resultatet kommer att överträffa dina förväntningar.

Vi letar alltid efter nya medarbetare

Designhus är alltid på jakt efter nya talanger som kan stärka vårt dynamiska och innovativa team. Vi söker passionerade och kreativa individer som vill vara med och forma framtidens byggande. Om du är redo för nya utmaningar och vill vara en del av ett företag som värdesätter hållbarhet, kvalitet och samarbete, ser vi fram emot att höra från dig. Ansök idag och bli en del av av vårt team!

Skicka in en spontanansökan

På Designhus är vi ständigt på jakt efter passionerade och engagerade medarbetare som vill vara med och forma framtidens bostäder

Vårt team

employee-joacim

Joacim Bolin

Joacim Bolin
employee-lina

Lina Ramsell

Lina Ramsell
employee-daniel

Daniel Carlsson

Daniel Carlsson
employee-victor

Victor Holmqvist

Victor Holmqvist
employee-benny-1

Benny Bohlin

Benny Bohlin

Utmärkelser och certifieringar

Urval av partners

Nyproduktion av hus?

Få kostnadsfri offert