Skip to main content

Mer än ett Fastighetsbolag

Designhus är ett privatägt fastighetsbolag med en passion för hållbar nyproduktion av bostäder i Stockholm och Uppsala. Vi nöjer oss inte med standardlösningarna. Vi skapar utifrån din personliga vision, skräddarsydda lösvirkeshus av hög kvalitet. Vår möjlighet att erbjuda totalentreprenad i alla skeden av byggprocessen gör att vi kan hålla nere både pris och leveranstid. En process som ger alla inblandade fria tyglar oavsett om du är: husköpare, arkitekt, markägare eller exploatör.

Vi arbetar med en tydlig strävan att att skapa hem där människor vill bo och leva – men framförallt trivas i. Vi lägger därmed stor vikt vid varje detalj och samarbetar enbart med väletablerade arkitekter och entreprenörer för att ta fram produkter som inte valts ut av slumpen. Hos Designhus kan du vara trygg med att våra bostadsprojket är skapade med omsorg.

Hur går det till?

Så bygger vi ett skräddarsytt och nyckelfärdigt hus på 40-45 veckor.

icon-2

Inspirationssession

Tillsammans utforskar vi era visioner och önskemål.

icon-3

Skräddarsydd plan

Ni får en rendering, offert och tidsplan.

icon-4

Projektstart

Vi påbörjar arbetet enligt era önskemål och mål

icon-5

Nycklarna till ert unika projekt

När projektet är klart, överlämnar vi nycklarna till ert skräddarsydda projekt.

Vår historia

Historian om oss

År 2007 började en spännande och ny resa för vad som en dag skulle bli Designhus. Då under namnet BWN bygg, som valdes ut med omsorg efter mina tre fina döttrar – Bonnie, Wanda och Nova. Företagsnamnet förknippades givetvis med mina döttrar, men även med hårt slit, många arbetstimmar och en fullkomligt överväldigande tid med företaget. Den tidsperioden lade en grund för vad som på senare år har utvecklats till något betydligt större. Utvecklingen tog fart och företaget började ta sig an större exploateringsprojekt tillsammans med välkända exploatörer och välrenommerade arkitekter. Resulterat till många nya bostadsområden där människor idag kallar deras bostader för hem.

Designhus speglar den nya era som företaget har tagit sig in i. Namnbytet signalerar vår förmåga att konkurrera med andra hustillverkare och gör det enklare för både underentreprenörer och leverantörer att förstå vår identitet och våra värderingar. Det lilla byggföretaget som mina döttrar fick namnge för 17 år sedan är inte längre bara ett byggföretag, det har blivit precis vad namnet antyder – Designhus!

Joacim Bolin, VD på Designhus.

Joacim, som drivit byggföretag sedan 2001, hade högre ambitioner än att vara ytterligare en hustillverkare i mängden. Designhus är alternativet för dig som söker helhetslösningar för att skapa bostäder med karaktär. Tidlöst, modernt och funktionellt. Hem som faktiskt höjer människors livskvalitet. Koncernens många ben, däribland ett dotterbolag i markentreprenad och hållbart byggande, har gjort det möjligt att erbjuda kunden en unik totalentreprenad bestående av lokala rörmokare, snickare, elektriker, plattsättare, betongarbetare, målare och arkitekter.

Det är glädjande att konstatera att Designhus på senare år står bakom flera större exploateringsprojekt i form av BRF:er bestående av par- och radhus. Ett tydligt kvitto på att vår omsorg för kvalitet och detaljer som hustillverkare faller beställarna i smaken.

Bli inspirerad

Utvalda bilder från våra kundcase

referens-img-3
Vi är jättenöjda med all hjälp vi fått, från att rita upp vår idé till färdigställandet. Tack!
Familjen Janson
Kund

Vårt team

employee-joacim

Joacim Bolin

Joacim Bolin
employee-lina

Lina Ramsell

Lina Ramsell
employee-daniel

Daniel Carlsson

Daniel Carlsson
employee-victor

Victor Holmqvist

Victor Holmqvist
employee-benny-1

Benny Bohlin

Benny Bohlin

Utmärkelser och certifieringar

Urval av partners

Nyproduktion av hus?

Få kostnadsfri offert