Skip to main content

Bygga BRF

Framtidens bostäder

Fastighetsutvecklare, markägare eller bostadsrättsförening? Designhus är vana vid att genomföra större exploateringsprojekt.

För fastighetsutvecklare

Allt under samma tak

Designhus har erfarenhet av att bygga både enskilda fastigheter och större bostadsrättsföreningar. De senaste åren har vi tillsammans med välkända exploatörer, byggherrar och välrenommerade arkitekter fokuserat på exploateringsprojekt som resulterat i en rad spännande bostadsområden. I första hand högkvalitativa rad- och parhus, men även bostadsrätter med unik prägel.

Våra kunder uttrycker ofta att de väljer Designhus för den fullständiga helhetslösningen vi erbjuder. Genom vår ovanligt breda totalentreprenad täcker vi alla aspekter som krävs för att slutföra kompletta BRF-projekt. Något som underlättar under hela processens gång, drar ner totalkostnaderna och förkortar leveranstiden.

 

Din trygga partner

För fastighetsutvecklings­projekt

Skapa framtidens bostadsområden med Designhus vid din sida. På Designhus förstår vi de unika behoven och utmaningarna som fastighetsutvecklare, exploaterare, markägare, bostadsrättsföreningar och investerare står inför. Vår gedigna erfarenhet och beprövade expertis gör att vi gärna tar oss an utmaningen att ta helhetsansvaret för ambitiösa projekt. Vi strävar alltid efter att leverera resultat av högsta kvalitet och vår långvariga närvaro på marknaden är ett tydligt bevis på vår förmåga att uppfylla våra löften. Vår djupa förståelse för både branschens krav och specifika behov gör att vi kan skräddarsy lösningar som passar perfekt för varje enskilt projekt.

Genom att samarbeta med Designhus har du en trygg partner vid din sida. Vi tar hand om varje steg i processen med noggrannhet och professionalism, och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Välkommen att kontakta oss idag för att diskutera dina planer och se hur vi kan hjälpa dig att ta dina projekt till nästa nivå.

img-sethmark-3
Designhus är en mycket kompetent och pålitlig partner för oss att samarbeta med. De har gedigen erfarenhet och bra personal vilket är en förutsättning för att arbetet ska fortlöpa smidigt.
Mark Philip Mark
Sethmark Properties

Vanliga frågor

Vilka typer av projekt har Designhus erfarenhet av att genomföra?

Designhus har erfarenhet av att genomföra både enskilda fastigheter och större bostadsrättsföreningar. Vi har arbetat med välkända exploatörer, byggherrar och arkitekter för att skapa högkvalitativa rad- och parhus samt bostadsrätter med unik prägel.

Vad gör Designhus till en attraktiv partner för fastighetsutvecklare och bostadsrättsföreningar?

Designhus erbjuder en fullständig helhetslösning genom sin breda totalentreprenad, vilket täcker alla aspekter som krävs för att slutföra kompletta BRF-projekt. Detta underlättar hela processen, minskar totalkostnaderna och förkortar leveranstiden, vilket gör dem till en attraktiv partner.

Vad kan kunder förvänta sig när de samarbetar med Designhus för att bygga bostadsrättsföreningar?

Kunder kan förvänta sig en trygg partner som tar hand om varje steg i processen med noggrannhet och professionalism. Designhus har en djup förståelse för branschens krav och specifika behov, vilket gör att vi kan skräddarsy lösningar som passar perfekt för varje enskilt projekt. De strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar.

Utmärkelser och certifieringar

Urval av partners

Nyproduktion av hus?

Få kostnadsfri offert