Skip to main content

Bygga arkitektritat hus

Förverkliga din unika vision

Att bygga ett arkitektritat hus är en chans att skapa ett unikt hem som reflekterar din personliga stil och behov.

Varför välja Designhus för att bygga arkitektritat hus?

På Designhus erbjuder vi omfattande tjänster för att hjälpa dig att förverkliga din vision om ett arkitektritat hus. Med vår expertis inom byggnation och vårt engagemang för kvalitet och design gör vi hela processen enkel och bekymmersfri.

Vi kombinerar högkvalitativa material, gedigen erfarenhet och personlig service för att skapa skräddarsydda arkitektritade hus som passar dina specifika krav och önskemål. Vi erbjuder flexibla byggalternativ och arbetar nära med dig och din arkitekt för att säkerställa att varje detalj blir precis som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om ett modernt, minimalistiskt hem eller ett klassiskt, tidlöst hus, kan vi hjälpa dig att förverkliga din vision.

Bygga villa med Designhus: Ett hem för livet

Att bygga en villa är ett stort steg mot att skapa ett hem där du och din familj kan trivas och växa. På Designhus erbjuder vi en komplett lösning för att bygga din drömvilla, från planering och design till färdigställande och inflyttning. Vi strävar efter att göra hela processen smidig och bekymmersfri, så att du kan fokusera på att skapa minnen i ditt nya hem.

Med totalentreprenad tar vi på Designhus ansvar för hela byggprojektet, från planering till färdigställande, och vi använder oss av ABS 18, en standard för konsumententreprenader. Detta innebär att du har en enda kontaktpunkt genom hela processen, vilket förenklar kommunikationen och säkerställer att allt arbete utförs enligt högsta standard. Totalentreprenad med ABS 18 är det perfekta valet för dig som vill ha en helhetslösning och en smidig byggprocess.

Bygg ditt drömhem med Designhus

Att bygga ett arkitektritat hus är en investering för livet. Med Designhus vid din sida kan du vara säker på att ditt drömhus kommer att förverkligas med omsorg, precision och kvalitet. Låt oss tillsammans skapa något extraordinärt och förverkliga din dröm om att bygga hus.

Kontakta oss idag för att diskutera dina idéer och låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta arkitektritade huset som du alltid har drömt om!

Vanliga frågor

Vilka tillstånd behövs för att bygga ett arkitektritat hus?

Vi hjälper dig med alla nödvändiga tillstånd och bygglov som krävs för ditt arkitektritade hus. Vår erfarna personal ser till att alla regler och krav följs till punkt och pricka.

Hur lång tid tar det att bygga ett arkitektritat hus?

Byggtiden för ett arkitektritat hus varierar beroende på storlek, design och andra faktorer. Vi kan ge dig en uppskattning baserat på din specifika vision och önskemål.

Kan jag anpassa designen av mitt arkitektritade hus?

Absolut! Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa dina unika behov och önskemål. Vår flexibilitet gör det möjligt för dig att få ett hus som är helt anpassat efter din vision och personliga stil.

Arkitektonisk frihet

Arkitekten har ordet

“Designhus har under ett långt samarbete varit centrala i att förverkliga visionen och de högt ställda ambitionerna för projektet genom platsbyggda villor, par- och radhus uppförda med stor omsorg och hög kvalitet.”

Stefan Pollard
Arkitekt 

Utmärkelser och certifieringar

Urval av partners

Nyproduktion av hus?

Få kostnadsfri offert