Skip to main content

Bygga flerfamiljshus

Vi förverkligar era byggdrömmar

Att bygga flerfamiljshus är en omfattande process som kräver noggrann planering och expertis. På Designhus har vi lång erfarenhet av att hjälpa fastighetsutvecklare och bostadsrättsföreningar (BRF) att förverkliga sina byggprojekt. Vi erbjuder en helhetslösning där vi tar hand om allt från design till färdigställande.

Allt under samma tak

Varför bygga flerfamiljshus med Designhus?

Genom att samarbeta med Designhus får ni tillgång till vår expertis och våra beprövade processer som säkerställer att ert projekt genomförs smidigt och effektivt. Vi erbjuder flexibla lösningar som passar just era behov, vare sig ni planerar att bygga radhus, nyckelfärdigt parhus, eller ett större flerfamiljshus.

Totalentreprenad och delad entreprenad

På Designhus erbjuder vi flexibla entreprenadlösningar som passar era specifika behov som fastighetsutvecklare. Vi förstår att varje projekt är unikt och därför erbjuder vi två huvudsakliga entreprenadformer: totalentreprenad enligt ABT 06 och delad entreprenad med AB 04.

Fördelar med våra bygglösningar

Våra bygglösningar erbjuder en rad fördelar för exploatörer och BRF. Med nyckelfärdiga lösningar tar vi hand om alla detaljer från start till mål, vilket ger er en färdig fastighet redo för inflyttning utan oro för tekniska eller logistiska utmaningar.

Bygga i lösvirke ger flexibilitet för både exploatörer och arkitekter, med möjlighet att skapa unika och individuellt anpassade lösningar. Dessutom möjliggör lösvirke snabba anpassningar och förbättringar under byggprocessens gång.

När det kommer till kostnadseffektivitet och hållbarhet är flerfamiljshus en attraktiv lösning. Genom att samla bostäderna i en byggnad kan ni optimera tomtnyttjandet och minska byggkostnaderna. Vi hjälper er att välja hållbara och kostnadseffektiva material och metoder för att maximera värdet av er investering.

Vi förverkligar ert projekt

Oavsett om ni vill bygga flerfamiljshus, radhus eller parhus, är Designhus er pålitliga partner genom hela byggprocessen. Kontakta oss idag för att diskutera era idéer och låt oss hjälpa er att förverkliga ert nästa byggprojekt!

img-sethmark-3
Designhus är en mycket kompetent och pålitlig partner för oss att samarbeta med. De har gedigen erfarenhet och bra personal vilket är en förutsättning för att arbetet ska fortlöpa smidigt.
Mark Philip Mark
Sethmark Properties

Vanliga frågor

Hur definieras ett flerfamiljshus?

Ett flerfamiljshus är en byggnad med minst två separata bostäder, från mindre tvåfamiljshus till större hyreshus. Dessa kan inkludera radhus och parhus.

Vilka tillstånd krävs för att bygga flerfamiljshus?

Vi hjälper er med alla nödvändiga tillstånd och bygglov. Vår erfarna personal ser till att alla regler och krav följs.

Vad kostar det att bygga flerfamiljshus?

Kostnaden beror på flera faktorer, inklusive läge, byggmetod, storlek och materialval. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och hjälper er att optimera kostnaderna.

Hur kan Designhus hjälpa oss att välja rätt avtal?

Vi har erfarenhet av både totalentreprenad enligt ABT 06 och delad entreprenad enligt AB 04. Vi hjälper er att välja den entreprenadform som bäst passar era behov och mål för projektet.

Utmärkelser och certifieringar

Urval av partners

Nyproduktion av hus?

Få kostnadsfri offert