Skip to main content

Fastighetsutvecklare

Kompletta fastighetslösningar

Designhus är din gedigna partner för att skapa lyckade och attraktiva bostadsprojekt.

Designhus

Vid din sida

På Designhus erbjuder vi heltäckande och pålitliga lösningar för fastighetsutvecklare, arkitekter, bostadsrättsföreningar och markägare. Vi förstår de olika utmaningar och krav som följer med att starta ett nybyggnadsprojekt och strävar alltid efter att göra varje projekt framgångsrikt – från start till mål.

Med lång erfarenhet och många framgångsrika projekt i bagaget har vi en djup förståelse för hela processen och allt vad det innebär. Vårt team består av skickliga hantverkare, inköpare och projektledare som arbetar tillsammans för att leverera högkvalitativa och hållbara byggprojekt. Oavsett om det gäller villor, radhus, parhus eller större bostadsområden, är vi utrustade för att hantera varje detalj med största omsorg.

Vårt unika arbete

Från idé till färdigt projekt

På Designhus erbjuder vi en komplett totalentreprenad och tar hand om hela byggprocessen från första skissen till färdigt resultat. Som helhetsleverantör garanterar vi effektiv och professionell samordning av alla delar av projektet. Vi skräddarsyr lösningar för att möta dina specifika behov och visioner, med fokus på att leverera byggnader av högsta kvalitet och långsiktig hållbarhet.

Vår erfarna projektledning säkerställer att ditt projekt håller både tidsplanen och budgeten, samtidigt som vi noggrant övervakar varje steg för att minimera risker och maximera resultat. Genom vårt starka nätverk av pålitliga entreprenörer och leverantörer kan vi garantera hög standard i alla aspekter av ditt projekt.

Att välja Designhus innebär att du får en engagerad partner med djup förståelse för fastighetsmarknaden och dedikation till att skapa värde för våra kunder. Vår erfarenhet och helhetsperspektiv gör oss helt enkelt unika i branschen.

img-sethmark-3
Designhus är en mycket kompetent och pålitlig partner för oss att samarbeta med. De har gedigen erfarenhet och bra personal vilket är en förutsättning för att arbetet ska fortlöpa smidigt.
Mark Philip Mark
Sethmark Properties

Vanliga frågor

Vad erbjuder Designhus till fastighetsutvecklare och andra samarbetspartners?

Designhus erbjuder heltäckande och pålitliga lösningar för fastighetsutvecklare, arkitekter, bostadsrättsföreningar och markägare. Vi hanterar hela byggprocessen från första skissen till färdigt resultat, vilket inkluderar totalentreprenad, projektledning och skräddarsydda lösningar för att möta specifika behov och visioner.

Hur säkerställer Designhus kvalitet och hållbarhet i sina byggprojekt?

Designhus garanterar hög kvalitet och långsiktig hållbarhet genom vår kompletta totalentreprenad. Vårt team av skickliga hantverkare, inköpare och projektledare arbetar tillsammans för att leverera byggprojekt med hög standard. Vi har också ett starkt nätverk av pålitliga entreprenörer och leverantörer som bidrar till att hålla våra projekt på högsta nivå.

Hur hanterar Designhus projektledning och riskhantering i sina byggprojekt?

Vår erfarna projektledning säkerställer att varje projekt håller både tidsplanen och budgeten. Vi övervakar noggrant varje steg i byggprocessen för att minimera risker och maximera resultat. Genom effektiv och professionell samordning av alla delar av projektet kan vi garantera att projekten genomförs smidigt och framgångsrikt.

Utmärkelser och certifieringar

Urval av partners

Nyproduktion av hus?

Få kostnadsfri offert