Skip to main content

Bygga modulhus? Vi har alternativet!

Sonderar ni terrängen efter en hustillverkare som kan göra verklighet av ert drömhem? Överväger ni att bygga modulhus? Ta inget förhastat beslut. Med ett skräddarsytt lösvirkeshus från Designhus får ni ett prisvärt boende med unik karaktär.

Foto-radhus-2

Tycker du alla hus ser likadana ut när du vandrar genom moderna bostadsområden? Du är inte ensam. Även om det kan tyckas smidigt att välja sitt nya hus från en färdig katalog så är en av baksidorna med att bygga modulhus att din villa ofta är identisk med grannens.

Många nackdelar med att bygga modulhus

Söker du ett alternativ till att bygga modulhus? Genom att istället bygga ett lösvirkeshus från Designhus blir ditt hem garanterat en unik punkt i villastaden. Ett hus som verkligen i minsta detalj följer din vision om hur du vill bo. När du bygger ett modulhus måste alla unika inslag anpassas efter en fast produktionslinje. Med ett arkitektritat lösvirkeshus, som byggs på plats, kan designen ta ut svängarna, lösningarna vara okonventionella samtidigt som de fokuserar på kvalitet och är bättre anpassade till tomtens förutsättningar.

Andra fördelar i jämförelse med att bygga modulhus är möjligheten att påverka slutpriset genom egna materialval och slippa oväntade overheadkostnader. Dessutom blir det inga fula skarvar mellan modulerna, inga svåra transporter samt att man kan utföra ändringar sent i byggprocessen. Alla steg i processen blir friare och bättre utförda.

Inte lika säker på att du vill bygga ett modulhus? Kontakta Designhus så skapar vi ett bättre alternativ!

Nyproduktion av hus?

Få kostnadsfri offert