Skip to main content

Bygga BRF? Vi förverkligar er vision!

Att bygga BRF från grunden är självklart ett utmanande och stort åtagande. Då gäller det att luta sig mot en husleverantör som är van vid den process det innefattar att bygga BRF. Designhus har lyckligtvis under senare år, tillsammans med exploatörer och arkitekter, uppfört ett antal omfattande bostadsrättsföreningar.

mas-1

Vi bygger BRF:er som gör avtryck

Att bygga BRF med Designhus innebär inte ett själlös skara modulhusbyggen. Vårt fokus på lösvirkeshus som uppförs på plats gör att vi kan ta ut svängarna designmässigt, skapa hus av högre kvalitet, omsätta kundens särskilda önskemål i verkligheten och samtidigt sänka totalkostnaden.

Designhus är en del av BWN Bygg-gruppen som består av ett antal dotterbolag med olika kompetenser inom byggsektorn. Koncernens bredd ger oss möjlighet att erbjuda ett heltäckande koncept av totalentreprenad och närvaro. Oavsett om du är exploatör eller arkitekt kommer vi göra vårt yttersta för att förverkliga er vision ner till minsta detalj.

Vi bygger hus med kärlek och karaktär. Hem som är tidlösa, moderna och funktionella. Inte enbart ett plats att bo på, utan ett hem som höjer människors livskvalitet.

Vill ni bygga BRF med oss? Kontakta oss!

Nyproduktion av hus?

Få kostnadsfri offert