Skip to main content

Bygga hus

Privatpersoner

Fastighetsutvecklare, markägare eller bostadsrättsförening? Designhus är vana vid att genomföra större exploateringsprojekt.

För exploatör och byggherre

Allt under samma tak

Designhus har erfarenhet av att bygga både enskilda fastigheter och större bostadsrättsföreningar. De senaste åren har vi tillsammans med välkända exploatörer, byggherrar och välrenommerade arkitekter fokuserat på exploateringsprojekt som resulterat i en rad spännande bostadsområden. I första hand högkvalitativa rad- och parhus, men även bostadsrätter med unik prägel.

Våra kunder uttrycker ofta att de väljer Designhus för den fullständiga helhetslösningen vi erbjuder. Genom vår ovanligt breda totalentreprenad täcker vi alla aspekter som krävs för att slutföra kompletta BRF-projekt. Något som underlättar under hela processens gång, drar ner totalkostnaderna och förkortar leveranstiden.

 

För exploatör och byggherre

Din trygga partner

Skapa framtidens bostadsområden med Designhus vid din sida. På Designhus förstår vi de unika behoven och utmaningarna som fastighetsutvecklare, exploaterare, markägare, bostadsrättsföreningar och investerare står inför. Vår gedigna erfarenhet och beprövade expertis gör att vi gärna tar oss an utmaningen att ta helhetsansvaret för ambitiösa projekt. Vi strävar alltid efter att leverera resultat av högsta kvalitet och vår långvariga närvaro på marknaden är ett tydligt bevis på vår förmåga att leverera på löftena. Vår djupa förståelse för både branschens krav och specifika behov gör att vi kan skräddarsy lösningar som passar perfekt för varje enskilt projekt.

Genom att samarbeta med Designhus har du en trygg partner vid din sida. Vi tar hand om varje steg i processen med noggrannhet och professionalism, och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Välkommen att kontakta oss idag för att diskutera dina planer och se hur vi kan hjälpa dig att ta dina projekt till nästa nivå.

Vanliga frågor

Bygger Designhus över hela Sverige, eller är ni begränsade till vissa områden?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Varför är samarbete med välrennomerande arkitekter viktigt för Designhus?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Vi är intresserade av att påbörja processen för ett projektet, vad är det första steget?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Hur hanteras eventuella förseningar i byggprocessen och vilka åtgärder vidtas för att minimera dem?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Arkitektonisk frihet

Arkitekten har ordet

“Som arkitekt är man ofta besviken på att ens ritningar inte går att genomföra. Inte med Designhus! Har samarbetat på flera projekt med stor framgång!”

Zarah Andersson
Arkitekt

Utmärkelser och certifieringar

Urval av partners

Nyproduktion av hus?

Få kostnadsfri offert