Skip to main content

BWN Bygg AB blir Designhus Uppsala AB

Kära kollegor, 2007 var året då BWN BYGG blev till och fick sitt namn. Ett namn jag valt med omsorg efter mina tre fina döttrar, Bonnie, Wanda och Nova.

Namnet som jag förknippar med dem, men även med hårt slit, många arbetstimmar, och en fullkomligt överväldigande tid med företaget.
Under senare år har vi fokuserat mycket på större exploateringsprojekt då vi tillsammans med välkända exploatörer, med välrenommerade arkitekter byggt flera områden med par och radhus i brf-form.

Även i den tuffa inflationstid som är och har varit har vi fortsatt tacksamt haft full orderbok och ser redan nu ett spännande 2025/2026 framför oss.
Så i takt med företagets utveckling, i takt med att våra projekt inte längre förknippas med annat än större exploateringsprojekt, alternativt större villabyggen, väljer vi nu att lyfta fram ett av våra varumärken, designhus, som får bära det Bwn bygg stolt har blivit de senaste åren.

Designhus matchar det vi är här och nu och en tid tillbaka. Det ger oss möjligheter att synas bland andra hustillverkare och det gör det hela enklare för både underentreprenörer och leverantörer att förstå vilka vi är och vad vi står för.

Det lilla byggföretaget mina döttrar fick sätta namn på för 17 år sedan är inte längre endast ett byggföretag, det har blivit precis så som det låter, designhus!
Men kom ihåg att bakom designhus står fortfarande samma VD, samma team, samma starka Organisation som kännetecknas av arbetsglädje, flexibilitet och lyhördhet för kundens förutsättningar.

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor.
Vi ser fram emot att tillsammans forma framtiden för Designhus Uppsala AB tillsammans med er!

Med vänliga hälsningar,
Joacim Bolin, VD

Nyproduktion av hus?

Få kostnadsfri offert