Skip to main content

Designhus Österskär

BRF Österskär

Byggtid 44 veckor.

Hus i Österskär

Om projektet

Nära Stockholms skärgård, med ett stenkast från havet ligger idylliska Österskär. Här skapas framtida hem som smälter in i miljön med sadeltak och naturligt färgade träpaneler. Husen är placerade för bästa solläge med privata trädgårdar. De stora glaspartierna inger en känsla som suddar ut gränsen mellan inomhus- och utomhusmiljön.

Uteplatser i två väderstreck låter de boende njuta av solens timmar från morgon till kväll. Vi har fokuserat på generösa sociala ytor och en unik fasad som präglar boendet. Vackert smide och helglasade entrédörrar maximerar ljusinsläppet, vilket ger en harmonisk arkitektur som passar in i Österskärs vackra omgivningar.

  • Beställare - Sethmark properties
  • Arkitekt - Nyréns arkitektkontor

Sethmark properties

Om samarbetet

När vi påbörjade vårt byggprojekt med Designhus var våra huvudsakliga mål att skapa kostnadseffektiva hus av hög kvalitet med snabb genomförandetid. Under projektet stötte vi på en utmaning, i form av material- och varubrist. Designhus hanterade detta effektivt genom att snabbt kontakta likvärdiga leverantörer och säkerställa att projektet kunde fortgå utan betydande förseningar.

Vi valde Designhus som vår byggpartner på grund av deras goda bemötande, seriösa inställning och kostnadseffektivitet. Under hela processen upplevde vi samarbetet och kommunikationen med dem som mycket god.

Designhus överträffade i helhet våra förväntningar genom att vara snabba och skickliga på att resa stommar. Det färdiga resultatet uppvisar hög kvalitet och effektivitet, vilket är tydliga fördelar som vi uppskattar mycket. Vi kan varmt rekommendera Designhus för deras professionalism och förmåga att leverera utmärkta byggprojekt.

44

Byggveckor

10

Antal bostäder

1 326,6m²

BOA

24 137kr/m²

Kvadratmeterpris (Parhus)

Projektbilder

Utsida av huset
Vardagsrum
Kök
Badrum
Uteplats

Vad säger kunden?

“Designhus är en mycket kompetent och pålitlig partner för oss att samarbeta med. De har gedigen erfarenhet och bra personal vilket är en förutsättning för att arbetet ska fortlöpa smidigt. “

Mark Philip Mark

Sethmark properties

Nyproduktion av hus?

Få kostnadsfri offert