Skip to main content

Designhus Skärgårdsslänten

BRF Skärgårdsslänten

Byggtid 70 veckor.

Hus i Stockholm

Om projektet

Beläget på en höjd mellan Åkersberga, Täby och Vaxholm, med utsikt över Stockholms skärgård, uppför Designhus tillsammans med CarlEk Fastigheter och Hultman Vogt arkitekter BRF Skärgårdsslänten. Projektet, som ligger bara 25 minuter från centrala Stockholm, omfattar totalt 40 bostäder inklusive parhus, villor och studiohus. Dessa bostäder ligger bara ett par hundra meter från skärgårdsvattnet och erbjuder en harmonisk blandning av modern design och naturskön miljö. Projektet inkluderar även ett poolområde med bastuhus för att ytterligare förhöja boendekvaliteten.

  • Beställare - CarlEk Fastigheter
  • Arkitekt - Hultman-Vogt

Bostädernas variation och design

BRF Skärgårdsslänten erbjuder ett varierat utbud av bostäder som sträcker sig från 20 till 152 kvadratmeter, inklusive parhus, minivillor och studiohus. De arkitektritade parhusen, med generösa ytor på upp till 152 kvm, har 6 rum och kök och är utrustade med stora fönsterpartier som skapar ett underbart ljusinsläpp. Takfönster på övervåningen ger ytterligare ljus och en takhöjd på upp till 3,5 meter.

För den moderna familjen finns klimatsmarta och yteffektiva minivillor på 70 kvm, med generösa fönsterpartier och takfönster som skapar ett härligt ljus i det kombinerade vardagsrum- och köksdelen.

Studiohusen, med sina 32 kvm, erbjuder allt man kan behöva i ett yteffektivt och modernt boende. Med stora panoramafönster och dubbel takhöjd skapas ett vackert ljusinsläpp och en härlig rymd, vilket gör dem perfekta som både permanentboende eller sommarstuga. Varje studiohus inkluderar även en medföljande parkering och tillhörande tomt.

70

Byggveckor

30

Antal bostäder

3580 m²

BOA

19 353 kr/m²

Kvadratmeterpris

Projektbilder

Översikt
Altan/Uteplats
Altan/Uteplats
Detaljbild
Området

Vad säger beställaren?

“Designhus är en mycket kompetent och pålitlig partner för oss att samarbeta med. De har gedigen erfarenhet och bra personal vilket är en förutsättning för att arbetet ska fortlöpa smidigt.“

Fastighetsutvecklare

Nyproduktion av hus?

Få kostnadsfri offert