Skip to main content

Designhus Sala Backe Etapp 2

BRF Östra Sala Backe Etapp 2

Byggtid 50 veckor.

Hus i Sala Backe

Om projektet

I den andra etappen av Brf Östra Sala Backe i Uppsala har Designhus utvecklat 8 moderna stadsradhus som imponerar med sin högkvalitativa design och innovativa planlösningar. Dessa radhus sträcker sig över två plan med en generös takhöjd, vilket skapar en känsla av rymd och ljus.

Varje bostad omfattar 137-139 kvm, fördelat på 6 rum och kök, inklusive 4 sovrum. På bottenvåningen finns en öppen planlösning med stora sociala ytor, medan det övre planet erbjuder mer avskilda sovrum och möjlighet till arbetsrum eller studio. De generösa takhöjderna på ca 3 meter på bottenvåningen och ca 2,5 meter på övervåningen bidrar till en rymlig atmosfär.

  • Beställare - Reinova Properties

Hus i Sala Backe

Morderna utrustning och hög standard

Bostäderna är utrustade med moderna Sentenskök och vitvaror från Electrolux, vilket säkerställer en hög standard och funktionalitet. Fönsterbänkar i Carreramarmor och lackad ekparkett förstärker den lyxiga känslan i hemmen.

Varje radhus har en egen takterrass med växthus, vilket ger extra utrymme för avkoppling och odling. Dessutom finns det en uteplats och ett förråd på baksidan, samt plats för en bil på framsidan.

Uppvärmningen sköts av en frånluftsvärmepump (Nibe F730), som ger vattenburen golvvärme på bottenvåningen och radiatorvärme på övervåningen. Det övre badrummet är dessutom utrustat med elektrisk golvvärme, vilket bidrar till en behaglig inomhusmiljö.

50

Byggveckor

8

Antal bostäder

1080 m²

BOA

21 157kr/m²

Kvadratmeterpris

Projektbilder

Sovrum
Vardagsrum
Farstu
Kök
Grästak

Vad säger kunden?

Designhus är en mycket kompetent och pålitlig partner för oss att samarbeta med. Deras gedigna erfarenhet och skickliga personal har varit avgörande för att säkerställa en smidig och framgångsrik byggprocess.

Fastighetsutvecklare

Nyproduktion av hus?

Få kostnadsfri offert