Skip to main content

Designhus Sala Backe Etapp 1

BRF Östra Sala Backe Etapp 1

Byggtid 40 veckor.

Hus i Uppsala

Om projektet

Designhus och Brf Östra Sala Backe har framgångsrikt utvecklat ett exklusivt bostadsprojekt bestående av 16 moderna stadsradhus, uppdelade i två etapper. Etapp 1, som omfattar 8 radhus, är redan slutsåld och planeringen för etapp 2 är i full gång med en beräknad säljstart under 2021.

De arkitektritade stadsradhusen i Brf Östra Sala Backe är designade med fokus på hög kvalitet, modern estetik och innovativa planlösningar. Husen disponeras över två våningar, med generösa ytor och praktiska lösningar som tillgodoser behoven hos moderna familjer.

  • Beställare - Reinova Properties

Hus i Uppsala

Bostädernas variation och design

Projektet Brf Östra Sala Backe Etapp 1 omfattar åtta stadsradhus med en boarea mellan 120 och 141 kvadratmeter. Varje bostad har fyra rum och kök, inklusive tre sovrum. Inflyttning är planerad till 2021. Priserna för bostäderna ligger mellan 3 995 000 kr och 4 595 000 kr, med en månadsavgift som varierar mellan 4 924 kr och 4 999 kr.

  • Stenbelagda Uteplatser och Terrasser: Varje bostad har en stenbelagd uteplats och en rymlig terrass på andra våningen, vilket skapar en naturlig förlängning av det inre boendet till det yttre.
  • Atriumgårdar: De större husen på cirka 140 kvm har dessutom en imponerande atriumgård, vilket ger extra ljusinsläpp och en unik arkitektonisk detalj.
  • Hållbar Energi: Bostadsrättsföreningen äger en solcellsanläggning som producerar el. Denna el säljs i första hand till föreningens medlemmar, och överskottet distribueras via elnätet.

40

Byggveckor

8

Antal bostäder

1083,4m²

BOA

21 091kr/m²

Kvadratmeterpris

Projektbilder

Kök
Utsidan av huset
Vardagsrum

Vad säger beställaren?

Att arbeta med Designhus har varit en bra upplevelse. Deras professionalism, noggrannhet och förmåga att förstå våra behov har gjort hela byggprocessen smidig och effektiv. Deras helhetslösning och dedikerade team garanterade att varje detalj av projektet höll högsta kvalitet.

Fastighetsutvecklare

Nyproduktion av hus?

Få kostnadsfri offert