Skip to main content

Designhus Fågelstigen

BRF Fågelstigen

Byggtid 56 veckor.

Parhus i Nacka

Om projektet

I samarbete med CarlEk Fastigheter och Hultman Vogt arkitekter planerar Designhus att uppföra ett unikt bostadsområde i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Projektet omfattar totalt 54 bostäder, inklusive parhus och attefallshus, och erbjuder en harmonisk balans mellan modern design och naturlig omgivning. De nya bostäderna är utformade för att möta olika boendebehov och livsstilar, från rymliga parhus med stora takterrasser till yteffektiva attefallshus med generösa ljusinsläpp.

  • Beställare - CarlEk fastigheter
  • Arkitekt - Hultman-Vogt

Hus i Saltsjö-Boo

Bostädernas variation och design

De nya bostäderna i Saltsjö-Boo sträcker sig från 24 till 180 kvadratmeter och inkluderar flera olika typer av bostäder för att tillgodose olika behov och preferenser. De stora parhusen på 155–180 kvm erbjuder en exklusiv boendemiljö med två balkonger, inklusive en stor privat takterrass, samt ett orangeri som kan användas som sällskapsrum, matsal eller vardagsrum. För de som söker ett mindre boende finns studiohus på 40–48 kvm, som är yteffektiva och fyllda med naturligt ljus tack vare stora panoramafönster och dubbel takhöjd.

  • Design och funktion: Parhusen designades med rymliga planlösningar, stora takterrasser, balkonger och uteplatser för att maximera boendekvaliteten.
  • Ljus och rymd: Vi använde oss av generösa ljusinsläpp från stora panoramafönster och dubbel takhöjd i vissa bostäder för att skapa en känsla av öppenhet.
  • Naturlig integration: Projektet planerades med respekt för den omgivande naturen, vilket resulterade i en harmonisk balans mellan bostäder och landskap.

56

Byggveckor

20

Antal bostäder

3 100m²

BOA

23 808kr/m²

Kvadratmeterpris

Projektbilder

Inredning
Inredning
Badrum
Vardagsrum
Kök

Vad säger beställaren?

"Designhus är en mycket kompetent och pålitlig partner för oss att samarbeta med. Deras gedigna erfarenhet och skickliga personal har varit avgörande för att säkerställa en smidig och framgångsrik byggprocess."

Fastighetsutvecklare

Nyproduktion av hus?

Få kostnadsfri offert